Posted on: 21. februára 2018 Posted by: Viliam Lenko Comments: 0

Dôvod zakúpenia novej mašiny od Wintersteiger bol najmä ten, že od otvorenia predajne sa stretávame s obrovským dopytom ohľadom servisu lyží a snowboardov. V Žilinskom regióne je lyžovačka veľmi obľúbená a tak, ako sa väčšina sústredí najmä na predaj lyžiarstva, samotný servis, najmä kvalitný v celom rozsahu, ponúka málokto. Dlho sme premýšľali nad kúpou malého, lacnejšieho stroja, ktorý mal na začiatok splniť aspoň základné požiadavky servisných úkonov. Značka Wintersteiger a jej modelové rady nás však presvedčili, že aj napriek vysokej sume, musíme investovať do kvality.

Po všetkých potrebných povoleniach, faktúrach, prípravách servisu a telefonátoch, prišiel deň D. Z nemecka dopravili mašinu a spolu s niekoľkými statnými kulturistami sme pol tonového slona uložili na jeho miesto. Po zapojení do elektriny a spojení jednotlivých častí, nasledovalo vyloženie množstva pásov, kvapalín, voskov, zalievacieho materiálu, brúsiek a všemožných doplnkov potrebných k servisu. Z minulosti vieme, že iné servisy fungovali bežne iba s jedným, maximálne dvoma brúsnymi pásmi, avšak kvalitne vybavený servis má obsahovať množstvo leštení, od hrubozrnných až po jemné dokončovacie pásy. Kvalitne urobený servis síce trvá dlhšie, kým dodržíme všetky potrebné úkony (a nie je ich málo:), ale zákazník v konečnom dôsledku bude mať naozaj špičkovú údržbu a ideálne jazdné vlastnosti svojich lyží alebo snowboardu.

Po vysvetlení, nastavení a vyskúšaní si stroja, nasledovalo to najdôležitejšie, otestovanie samotnými zákazníkmi. V priebehu prvých dvoch dní nám priniesli do predajne 25 servisov, čo bol prvý záťažový test pre našu mašinu, v ktorom obstála na jednotku. Postupom času sme upravili bežné 3-4 dni na servis za 1-2 dni! Ponúkame aj službu do 24 hodín, na počkanie a pre nedočkavých našu TOP-ku – servis mimo otváracie hodiny!

Dali sme si naozaj záležať a zabehnutý cyklo-servis doplnil aj ten zimný, takže počas celého roka je možné navštíviť našu predajňu so svojou výbavou. Príďte a presvedčte sa na vlastné oči, čo je to špecializovaný predaj a servis.

 

Leave a Comment